A vorarlbergi Schillerkopf Alpinresort Hotel gasztronómiai bemutatása

Szücs András Ferenc (2020) A vorarlbergi Schillerkopf Alpinresort Hotel gasztronómiai bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka Szücs András.pdf] PDF
Projektmunka Szücs András.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunka a Schillerkopf Alpinresort vorarlbergi hotel és környezetének bemutatásával kezdődik, amit történelme és gasztronómiai filozófiája követ. Ez utóbbiban a regionális specialitások, sörök és borok bemutatása a téma. A munka további részében az étlap és itallap-, a partnerkör-, a vendégkör-, a konkurencia-, a SWOT- és marketingelemzést taglalom. Zárópontban felállítom és igazolom hipotéziseimet, majd összefoglalom a projektmunka megírásával szerzett tapasztalataimat.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Ausztria, SWOT-elemzés, elemzés, gasztronómia, hotel
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 10:26
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 01. 15:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet