Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában

Kabai Fruzsina (2020) Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelben.pdf] PDF
Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelben.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (836kB)

Absztrakt (kivonat)

A környezetvédelem a napjaink egyik legfontosabb témája. A dolgozat elsősorban az élelmiszer-hulladékokkal, azok hatásaival foglalkozik. A kutatás egy budapesti szálloda jelenlegi élelmiszer-gazdálkodási tevékenységét vizsgálja. Interjúk és kérdőív segítségével a dolgozók hozzáállását és annak hatásait az élelmiszer-hulladékok mennyiségére analizálja. A további fejlődési lehetőségeket és a már jelenlévő tevékenységekből levont következtetéseket is kifejti.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Morvay Klára
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kommunikáció, környezetvédelem, szállodaipar, élelmiszer-gazdálkodás, élelmiszer-hulladék
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 02. 15:17
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 11:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet