Kabai Fruzsina (2020) Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelben.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (836kB) |
Absztrakt (kivonat)
A környezetvédelem a napjaink egyik legfontosabb témája. A dolgozat elsősorban az élelmiszer-hulladékokkal, azok hatásaival foglalkozik. A kutatás egy budapesti szálloda jelenlegi élelmiszer-gazdálkodási tevékenységét vizsgálja. Interjúk és kérdőív segítségével a dolgozók hozzáállását és annak hatásait az élelmiszer-hulladékok mennyiségére analizálja. A további fejlődési lehetőségeket és a már jelenlévő tevékenységekből levont következtetéseket is kifejti.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kommunikáció, környezetvédelem, szállodaipar, élelmiszer-gazdálkodás, élelmiszer-hulladék |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 02. 15:17 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 11:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |