Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban

Kónya András (2020) Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kónya András IY4ZWE SZAKDOLGOZAT KÉSZ v2.pdf] PDF
Kónya András IY4ZWE SZAKDOLGOZAT KÉSZ v2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom témája egy vizuális ingerekre ható oktatási módszer bemutatása. A portfóliómban bemutatom eddigi pályáfutásom során megélt problémaimat és ebből következi a felvetése a dolgozatom témájának. Az oktatási környezet felmérése után egy saját kutató munkán keresztül elemzem milyen igényei vannak a mai középiskolás diákoknak. A bemutató foglalkozást egy jó módszernek tartom arra, hogy szemléltessünk a szakmai oktatás terén. Majd a technológia segítségével további lehetőségeket tárok fel ebben a módszerben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár mesterképzési szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Zsolnay Gábor
Külső
óraadó tanár, Pedagógia Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Z generáció, gyakorlati oktatás, középfokú oktatás, oktatásmódszertan, portfólió, szakképzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 02. 13:37
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 01. 14:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet