Kónya András (2020) Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kónya András IY4ZWE SZAKDOLGOZAT KÉSZ v2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom témája egy vizuális ingerekre ható oktatási módszer bemutatása. A portfóliómban bemutatom eddigi pályáfutásom során megélt problémaimat és ebből következi a felvetése a dolgozatom témájának. Az oktatási környezet felmérése után egy saját kutató munkán keresztül elemzem milyen igényei vannak a mai középiskolás diákoknak. A bemutató foglalkozást egy jó módszernek tartom arra, hogy szemléltessünk a szakmai oktatás terén. Majd a technológia segítségével további lehetőségeket tárok fel ebben a módszerben.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Közgazdásztanár mesterképzési szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Z generáció, gyakorlati oktatás, középfokú oktatás, oktatásmódszertan, portfólió, szakképzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 02. 13:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 01. 14:17 |
Actions (login required)
Tétel nézet |