Gellén Elizabeth (2020) A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
A kutatásom célja az volt, hogy a Peruba utazó turisták szokásait, motivációit, döntési mechanizmusait megismerjem és ezt összefüggésbe hozzam az adott ország által reprezentált gasztronómiai turizmus sikereivel, élményelemeivel és desztinációs marketingkommunikációval. Kiemelt figyelemmel vizsgáltam, hogy az utazók milyen véleménnyel voltak az ország gasztronómiai értékeiről az utazás előtt, utazás alatt és ez hogyan változott (ha változott) az utazás befejeztével.Manapság a gasztronómiai turizmus iránti érdekeltség megnövekedett. Így, ha egy ország rendelkezik a kellő adottságokkal, hogy kulináris desztináció legyen, akkor érdemes megnézni mit tehet az érdekében, hogy még több szolgáltatást nyújtson ezzel kapcsolatban a turistáknak, és az ország fő attrakciójává alakítsa.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Dél-Amerika, desztináció, döntéshozatal, fogyasztói igények, gasztronómia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 02. 13:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 12:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |