Abay Márk (2020) Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk bemutatása szakirodalmi áttekintéssel, mélyinterjúval és kérdőívvel.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | interjú, kérdőíves felmérés, pálinka, pálinkafajták, pálinkafogyasztási szokások |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Date Deposited: | 2020. Jul. 02. 11:37 |
Last Modified: | 2020. Sep. 22. 12:15 |
Actions (login required)
View Item |