Abay Márk (2020) Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk bemutatása szakirodalmi áttekintéssel, mélyinterjúval és kérdőívvel.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | interjú, kérdőíves felmérés, pálinka, pálinkafajták, pálinkafogyasztási szokások |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 02. 11:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 12:15 |
Actions (login required)
Tétel nézet |