A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában

Urbán Luca (2012) A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_16243.pdf] PDF
D_16243.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsidóság, HACCP-rendszer, Élelmiszerbiztonság
Felhasználói azonosító szám (ID): Szabó Zoltán
Rekord készítés dátuma: 2020. Jún. 19. 06:00
Utolsó módosítás: 2020. Jún. 19. 06:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet