Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre

Jankura Borka (2015) Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat végleges (1).pdf] PDF
Szakdolgozat végleges (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Biotermék, biocsíra, vitaminok, ásványi anyagok, Egészséges táplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 11. 21:15
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 21. 10:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet