Fehér Zsófia (2019) A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fehér Zsófia - A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a magyar és az amerikai kulináris szakoktatás rendszerét vizsgáltam és hasonlítottam össze. Hipotézisem szerint hazánkban a szakoktatást életkorhoz és egy bizonyos összegű tandíjhoz kéne kötni, ehhez volt kutatási alap a hazai és az amerikai szakoktatási rendszer. Kutatásaim rávilágítottak a magyar szakoktatás (elsősorban a Vendéglátásban) hiányosságaira, ennek kiküszöbölésére pedig javaslatokat tettem dolgozatom végén.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | szakoktatás, szakképzés, Magyarország, Amerika, vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Dec. 11. 12:53 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 24. 13:42 |
Actions (login required)
Tétel nézet |