Kapitány Claudia (2019) The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kapitány Claudia Ágnes_FEEFGI_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Angol cím
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kitchen designing, history of machines, purchasing process of equipment |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 28. 13:43 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 12:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |