Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda

Pató Márk (2019) Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdoga_pato.pdf] PDF
szakdoga_pato.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tourism and Hotel Management / Catering and Hotel Management

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: platewaste, foodwaste, Buda
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 27. 10:50
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 28. 13:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet