Customer's perception of sustainable restaurant: The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu

Nguyen Quynh Thu (2019) Customer's perception of sustainable restaurant: The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of thesis Quynh Thu.pdf] PDF
thesis Quynh Thu.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Angol cím

Customer's perception of sustainable restaurant: The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Department of Hospitality

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Faculty of Tourism and Catering

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
Lecturer

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: sustainable restaurant, farm-to-table, Vietnam
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 26. 16:12
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 28. 11:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet