Nguyen Quynh Thu (2019) Customer's perception of sustainable restaurant: The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
thesis Quynh Thu.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Angol cím
Customer's perception of sustainable restaurant: The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Department of Hospitality
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Faculty of Tourism and Catering
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | sustainable restaurant, farm-to-table, Vietnam |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 26. 16:12 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 28. 11:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |