Huszák Paula Linda (2019) Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Huszák_Paula_Linda_TAZEKR_TVtur.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (904kB) |
Magyar cím
Egy Fenntartható Étterem Tervezése Mai Szemlélettel
Angol cím
Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-Vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sustainability, Restaurant, Design, Development, Environment |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 27. 13:30 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 14. 12:38 |
Actions (login required)
Tétel nézet |