Keszei Zsófia (2019) Refuse, reuse, recycle: What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Refuse-reuse-recycle-What-are-the-opportunities-of-cafés-towards-the-zero-waste-trend-in-Budapest.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (6MB) |
Angol cím
Refuse, reuse, recycle: What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | zero waste, eco-friendly, café, coffee shop, environment, Budapest |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 26. 15:24 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 13:40 |
Actions (login required)
Tétel nézet |