Szalay Virág Éva (2019) Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szalay_Virág_Éva_H10MQ0.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP-rendszer, Étterem kialakítás, Élelmiszer-biztonság, Veszélyelemzés, Személyi higiénia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Szalay Virág |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 25. 09:18 |
Utolsó módosítás: | 2019. Nov. 25. 09:18 |
Actions (login required)
Tétel nézet |