Mestyák Ágnes (2019) Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
MestyákÁgnes_TW6SZC_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Baktériumok, Higiénia, HACCP, Élelmiszer-biztonság |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 22. 10:58 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 26. 16:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |