Szász Dóra (2019) A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szász_Dóra_D6LYCF_TV.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gyúrt tészta, Top kategóriás éttermek, Tésztafogyasztás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 22. 12:07 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 25. 16:40 |
Actions (login required)
Tétel nézet |