Takács Péter Gergő (2019) The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
TP_Dissertation official tükörmargó.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Az árképzési stratégiák szerepe a fenntartható étterem koncepcióban
Angol cím
The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-Vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | sustainable tourism, Sustainability, pricing strategies, Green restaurant |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 21. 13:12 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 28. 13:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |