A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében

Dobos Boglárka (2019) A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Dobos_Boglárka_Szakdolgozat_Végleges_Nyomtatni.pdf] PDF
Dobos_Boglárka_Szakdolgozat_Végleges_Nyomtatni.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Hungarian title

A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: rovar, élelmiszerek, fogyasztók
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2019. Nov. 21. 13:19
Last Modified: 2020. Feb. 25. 13:09

Actions (login required)

View Item View Item