Dobos Boglárka (2019) A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dobos_Boglárka_Szakdolgozat_Végleges_Nyomtatni.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | rovar, élelmiszerek, fogyasztók |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 21. 13:19 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 25. 13:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |