Hock Rafael (2019) Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Hock_Rafael_UFPZIC.pdf Hozzáférés joga: Repository staff only until 2040. November 21.. Download (996kB) |
![]() |
PDF
SKM_C45819112212070.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (50kB) |
Hungarian title
Esettanulmány és fejlesztési terv egy Bükfürdői F&B egységről
English title
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Turizmus vendéglátás angol nyelven
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Case study, Business Development, Restaurant, Branding, Family Business |
Depositing User: | Tímea Brakszatoriszné Jankó |
Date Deposited: | 2019. Nov. 22. 12:24 |
Last Modified: | 2020. Jul. 09. 13:37 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |