Hock Rafael (2019) Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Hock_Rafael_UFPZIC.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2040. November 21.. Download (996kB) |
|
PDF
SKM_C45819112212070.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (50kB) |
Magyar cím
Esettanulmány és fejlesztési terv egy Bükfürdői F&B egységről
Angol cím
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Case study, Business Development, Restaurant, Branding, Family Business |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 22. 12:24 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 13:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |