Molnár Henrietta (2019) A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Molnár Henrietta_S7SRO3_TV.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (9MB) |
Magyar cím
A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Káposzta, Termelés, Savanyítás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 22. 09:49 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 26. 12:43 |
Actions (login required)
Tétel nézet |