A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban

Molnár Henrietta (2019) A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Molnár Henrietta_S7SRO3_TV.pdf] PDF
Molnár Henrietta_S7SRO3_TV.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (9MB)

Magyar cím

A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Káposzta, Termelés, Savanyítás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 22. 09:49
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 26. 12:43

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet