Nagy Attila (2019) Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nagy_Attila_VM0K4T.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | helyi termék, Gasztonómia, Termelés, Karbonlábnyom, Beszerzés, alapanyagellátás, élelmiszer kilométer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 21. 14:58 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 26. 15:42 |
Actions (login required)
Tétel nézet |