Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban

Nagy Attila (2019) Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nagy_Attila_VM0K4T.pdf] PDF
Nagy_Attila_VM0K4T.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: helyi termék, Gasztonómia, Termelés, Karbonlábnyom, Beszerzés, alapanyagellátás, élelmiszer kilométer
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 21. 14:58
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 26. 15:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet