Tátrai Levente László (2019) A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Tátrai_Levente_László.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sommelier, Bor és gasztronómia, Étel-ital párosítás, Borfogyasztás, Borkészítés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 21. 16:16 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 27. 10:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |