A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban

Tátrai Levente László (2019) A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Tátrai_Levente_László.pdf] PDF
Szakdolgozat_Tátrai_Levente_László.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sommelier, Bor és gasztronómia, Étel-ital párosítás, Borfogyasztás, Borkészítés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 21. 16:16
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 27. 10:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet