Hóka Ádám Máté (2019) A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SzakdolgozatHóka Ádámvégleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kovász, gluténmentes, gluténérzékenység, kenyér, glutén |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 21. 16:19 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 25. 13:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |