Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre

Kurucz Alexandra (2015) Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kurucz_Alexandra szakdolgozat_2015május6.pdf] PDF
Kurucz_Alexandra szakdolgozat_2015május6.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Fenntarthatóság, Fogyasztói szokások, Gasztrohős, zöld étterem, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 07. 15:50
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 11:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet