Kurucz Alexandra (2015) Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kurucz_Alexandra szakdolgozat_2015május6.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Fenntarthatóság, Fogyasztói szokások, Gasztrohős, zöld étterem, Vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Tamás |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 07. 15:50 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 11:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |