Kapunics Gréta (2019) A közösségi média posztok hatása a fogyasztói preferenciákra cukrászkészítmények esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kapunics_Greta_BAE7OK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | közösségi média, cukrászat, újhullámos |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 22. 10:16 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 25. 13:18 |
Actions (login required)
Tétel nézet |