Édesítőszerek használata a cukrászdákban

Stan Boglárka (2019) Édesítőszerek használata a cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT_SB2019.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT_SB2019.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: édesítőszerek, cukrászat, Élettani hatás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 20. 11:08
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 27. 10:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet