Lakó Nóra Petra (2019) Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lakó_Nóra_Petra_JH2XSD_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kávé, Csokoládé, párosítás, kávé és csokoládé párosítás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 15. 12:20 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 25. 16:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |