Dabis Debóra (2019) A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dabis_Debóra_RFA57U.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Magyar cím
A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Tea, Sült tea, Vendéglátás, Különlegesség, Ital |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 14. 13:27 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 14:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |