Cavicchiolo Gabriella (2019) A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Cavicchiolo Gabriella 1..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Halfogyasztás, Magyar konyha, Olasz konyha, Egészséges táplálkozás, Olaszország régiói |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 16. 10:34 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 24. 16:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |