A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában

Nyerges Dzsenifer Edina (2019) A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nyerges_Dzsenifer_Edina_AHJJZO.pdf] PDF
Nyerges_Dzsenifer_Edina_AHJJZO.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus--vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Lenkovics Beatrix
Belső
Főiskolai docens

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: zöldség, Párlat, Cékla, Zeller, Fogyasztás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 12. 13:26
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 21. 12:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet