Nyerges Dzsenifer Edina (2019) A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nyerges_Dzsenifer_Edina_AHJJZO.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | zöldség, Párlat, Cékla, Zeller, Fogyasztás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 12. 13:26 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 21. 12:31 |
Actions (login required)
Tétel nézet |