Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése

Horváth Krisztina (2019) Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Horváth-Krisztina-Projektmunka 2019.pdf] PDF
Horváth-Krisztina-Projektmunka 2019.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Hotel President Budapest, BGE, F&B részleg, Szálloda, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Krisztina
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 11. 12:02
Utolsó módosítás: 2020. Már. 23. 11:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet