Babustyák-Horváth Eszter (2019) Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Babustyák-Horváth Eszter_AIZARY_TV_FOSZK.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (756kB) |
|
PDF
Babustyák-Horváth Eszter_AIZARY_TV_FOSZK_titkosítás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (58kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Értékesítés, Vendéglátás, Food and Beverage |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Nov. 07. 16:12 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 21. 12:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |