Csukás Hajnalka (2015) Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukor, édesítőszer, eritrit, xilit, stevia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 06. 16:49 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 21. 10:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |