Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása

Csukás Hajnalka (2015) Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf] PDF
CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukor, édesítőszer, eritrit, xilit, stevia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 06. 16:49
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 21. 10:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet