Bartos Boglárka (2019) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bartos Boglárka_SU12GB_TVvendFOSZK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (25MB) |
Absztrakt (kivonat)
A különböző betegségek gyógyulási folyamatában a megfelelő étkezés jelentősen növeli az orvosi kezelések hatékonyságát. A projektmunkámban arra keresek megoldást, hogy egy üdülés alkalmával a nem egészséges, tudatosan étkező vendégek mit tudnak fogyasztani az Abacus Hotel kínálatából. A kutatásom során személyes interjúkat készítettem a szállodában dolgozó séffel, a szakácsokkal és a felszolgálókkal.
Angol cím
The possibility of choosing dietetic food in Abacus Business&Wellness Hotel
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Diéta, Betegség, Speciális étrend |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 22. 12:59 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 02. 14:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |