Goda Orsolya Éva (2019) A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Goda_Orsolya_Éva_PGYPQS.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlap, Elemzés, Francia, Magyar, Konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 20. 10:16 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 04. 10:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |