Dedinszky Emese (2015) Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
DEDINSZKY EMESE_SZAKD.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kenyér, Kenyérfogyasztás, Sütőipari termékek, Vendéglátás, Pékáru |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 05. 15:57 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 21. 10:29 |
Actions (login required)
Tétel nézet |