Lőrincz Anna (2015) A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
LŐRINCZ ANNA - 2015 - SZAKDOLGOZAT v2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Magyar vendéglátás, Gluténmentes, Gluténérzékenység, Értékesítés, Budapest |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 07. 16:16 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 12:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |