Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig

Tóth Johanna (2019) Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka.Tóth.Johanna.IMBSV2.pdf] PDF
Projektmunka.Tóth.Johanna.IMBSV2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (724kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Alapanyag
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 17. 10:16
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 12:43

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet