Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése

Gruda Miklós (2019) Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Gruda Miklós_LHOXZF_TV.pdf] PDF
Gruda Miklós_LHOXZF_TV.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Hungarian title

Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Bor, Borgasztronómia, pincészet
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2019. May. 21. 13:59
Last Modified: 2019. Sep. 04. 11:04

Actions (login required)

View Item View Item