A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák

Bánhegyi Zsolt István (2019) A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bánhegyi Zsolt István_MPRHNH_TV.pdf] PDF
Bánhegyi Zsolt István_MPRHNH_TV.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámmal az volt a célom, hogy megismertessem a vegán és vega életmódot, valamint az allergiások és érzékenyek szempontjából vizsgáljam a gyakorlati helyem étlapját. A munkám során nagyon izgalmas volt a témában kutakodnom és a miértek után keresgélnem. Saját meglátásom szerint sikerült szembe állítanom egymással a hús és nem húsfogyasztókat. Az étlapom bemutatása során sikerült megismerkednem rengeteg étellel, és hozzávalóval, amiket korábban még nem ismertem. Különösképpen mert legalább megtudtam részletesen, hogy a gyakorlati időm alatt mit adtam el az embereknek. A vegánság és vegaság egy egyre növekvő trend, ami véleményem szerint 5-10 év múlva már annyira kinövi magát, hogy szinte minden ember ismerni fogja ezt az életmódot. A projektmunkám elkészítése izgalmas és hasznos volt a tanulmányaim szempontjából is, és egyértelműen mondhatom, hogy sokat fejlődtem mind a gyakorlat, mint a projektmunka írása közben.

Magyar cím

A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

TV FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Veganizmus,, Vegán, Ételallergia, Ételintolerancia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 16. 14:18
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 02. 14:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet