Bánhegyi Zsolt István (2019) A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bánhegyi Zsolt István_MPRHNH_TV.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámmal az volt a célom, hogy megismertessem a vegán és vega életmódot, valamint az allergiások és érzékenyek szempontjából vizsgáljam a gyakorlati helyem étlapját. A munkám során nagyon izgalmas volt a témában kutakodnom és a miértek után keresgélnem. Saját meglátásom szerint sikerült szembe állítanom egymással a hús és nem húsfogyasztókat. Az étlapom bemutatása során sikerült megismerkednem rengeteg étellel, és hozzávalóval, amiket korábban még nem ismertem. Különösképpen mert legalább megtudtam részletesen, hogy a gyakorlati időm alatt mit adtam el az embereknek. A vegánság és vegaság egy egyre növekvő trend, ami véleményem szerint 5-10 év múlva már annyira kinövi magát, hogy szinte minden ember ismerni fogja ezt az életmódot. A projektmunkám elkészítése izgalmas és hasznos volt a tanulmányaim szempontjából is, és egyértelműen mondhatom, hogy sokat fejlődtem mind a gyakorlat, mint a projektmunka írása közben.
Magyar cím
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Veganizmus,, Vegán, Ételallergia, Ételintolerancia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 16. 14:18 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 02. 14:29 |
Actions (login required)
Tétel nézet |