A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Kiss Renáta Petra (2019) A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kiss_Renáta_Projektmunka.pdf] PDF
Kiss_Renáta_Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Bor, Bor és gasztronómia, Borok és ételek párosítása
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 16. 13:26
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 17:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet