Pusztai Árpád (2019) A streetfood és a kézműves sörök kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pusztai_Arpad_HY21LA.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | streetfood, kézműves sör, nagyüzemi sörök, sör történelem, sörrel készült ételek, Sörfőző üzemek építése, rangsor |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 17. 12:32 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 21. 14:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |