Legindi Cintia Erika (2019) Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Élelmiszerhigiéniai-feltételek-bemutatása-a-Velence-Resort-Spa-ban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (852kB) |
Magyar cím
Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszerhigiénia, HACCP, Velence Resort&Spa, Mikrobiológia, Higiénia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 15. 11:12 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 06. 09:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |